Aktuelno

19 феб

ЗИМОВАЊE – КОПАОНИК 2020. ГОДИНЕ

И ове школске године зимовање је организовано за ученике од V – VIII разреда у периоду зимског распуста од 02. 02 – 08. 02. 2020. године.
Одредиште зимовања било је – Брзеће, Копаоник, хотел ”Копаоник”.
Наставница Биљана Милановић, која је била вођа групе, реализовала је школу скијања. На располагању је била стаза са ски лифтом иза хотела ”Јуниор”. Уз велико ангажовање, труд и вољу сви ученици почетници су савладали основни ниво скијашке обуке. Ученици који су прошле године научили да скијају, ове године су увежбавали нову технику скијања.
Дана 04. 02. 2020. године, организован је излет у сам центар Копаоника: панорамско разгледање околине и вожњу жичаром до Панчићевог врха. Затим су ученици обишли Сунчане врхове, организована је шетња по самом центру ски- туризма, уследило је клискање и одмор уз чај и топлу чоколаду.
Организовано је такмичење у стоном тенису, затим шетње и обилазак Брзећа. У оквиру вечерњих анимација играли су старе, добро познате игре дружења: асоцијације, пантомиме, квиз, караоке, игре изазова…
Наравно, подељене су и дипломе за најактивније учеснике вечерњих анимација, тако да су се сва деца вратила кући са заслуженим дипломама.

Slične vesti