Aktuelno

07 нов

Први менторски састанак у оквиру програма „Школе за 21. век“

У оквиру програма „Школе за 21. век“ у организацији Министарства просвете, науке и технолошког развоја и Британског савета, наставници наше школе који су похађали обуку у склопу овог програма Марија Јовић Стевановић, Марија Михајловић, Марина Ковановић, Валентина Радевић, Снежана Стаменковић, Никола Грковић, Петар Пантовић и Марко Илић одржали су укупно 16 угледних часова на којима су примењиване разноврсне методе за подстицање критичког мишљења код ученика, као и уређај микробит.

Угледним часовима присуствовале су колеге из педагошко-психолошке службе, учитељи и наставници других предмета, а ученици су показали изузетну спремност да и даље буду активни учесници наставног процеса и да новостечена знања и технике примењују у реалним животним ситуацијама.

Након интензивне онлајн сарадње са наставницима наше школе, професор Саша Гламочак посетио је 07.11.2019. године нашу школу и одржао први менторски састанак, на којем су у пријатној радној атмосфери размењене корисне идеје и савети, са освртом на одржане угледне часове. Ментор је одржао састанак са наставницима полазницима обуке, као и са директорком школе др Снежаном Ђорђевић. Наредни корак је пројекат у који ће се укључити већи број наставника и ученика и где ће се практично применити нове иновативне идеје.

Slične vesti