Aktuelno

05 нов

Посета министра просвете Младена Шарћевића у издвојеном одељењу у Бадњевцу: Основна школа „Свети Сава“ је пример добре праксе у спровођењу пројекта „Обогаћен једносменски рад“

Данас је наша школа била у прилици да угости министра просвете, науке и технолошког развоја Младена Шарчевића и том приликом презентује једну од радионица у оквиру реализације пилот-пројекта „Обогаћен једносменски рад“, који се спроводи у издвојеном одељењу у Бадњевцу.
Приликом посете, министар Шарчевић упознао се са реализацијом радионица и активности у оквиру пројекта, дружећи се са ученицима наше школе кроз радионицу „Пут око света“.
Пилот-пројекат „Обогаћен једносменски рад“ реализује се од 16. септембра у виду додатне подршке за ученике од првог до осмог разреда у Бадњевцу. Пројекат подразумева реализацију четрнаест различитих интерактивних радоница распоређених на месечном нивоу.
Успешно споровођење радионица и заинтересованост великог броја ученика за учешће у активностима, за кратко време, дало је изузетне резултате, те је наша школа постала пример добре праксе.
Свечаном пријему министра просвете Младена Шарчевића поред директорке Снежане Ђорђевић, ученика и колега из наше школе, присуствовали и представници локалне самоуправе, на челу са председником општине Здравком Младеновићем.
Министар просвете Шaрчевић најавио је поновни долазак у Основну школу „Свети Сава“ у извојеном одељењу у Бадњевцу, након реконструкције школе.

Slične vesti