Aktuelno

27 нов

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА УЧЕНИКЕ И РОДИТЕЉЕ

Обавештавамо вас да је на основу препорука Кризног штаба за сузбијање заразне болести КОВИД-19, које су донете на седници одржаној 25. 11. 2020. године, Влада Републике Србије донела Уредбу о Допуни уредбе о мерама за спречавање и сузбијање заразне болести КОВИД-19, којом се прописују нове мере за организацију рада основних и средњих школа и измена календара за школску 2020/21. годину.

Према наведеној уредби од 30. новембра до 18. децембра 2020. године образовно-васпитни рад организује се на следећи начин:

  1. У првом циклусу основне школе наставља се непосредни образовно-васпитни рад према изабраном моделу организације наставе у оквиру постојећег оперативног плана школе
  2. У другом циклусу основне школе образовно-васпитни рад оствариваће се путем наставе на даљину, уз коришћење платформe Microsoft Teams, односно система за управљање учењем и путем Јавног медијског сервиса Србије.

У складу са одлуком о промени календара образовно-васпитног рада за основне школе, прво полугодиште се завршава 18. децембра 2020. године, да зимски распуст траје од 21. децембра 2020. године до 15. јануара 2021. године и да друго полугодиште почиње 18. јануара 2021. године.

СВЕ ДАЉЕ ИНФОРМАЦИЈЕ УЧЕНИЦИ ЋЕ ДОБИЈАТИ ОД СВОЈИХ ОДЕЉЕЊСКИХ СТАРЕШИНА.

ДРАГИ УЧЕНИЦИ, МОЛИМО ВАС ДА СЕ И ДАЉЕ ПОНАШАТЕ ОДГОВОРНО И ЧУВАТЕ СВОЈЕ, КАО И ЗДРАВЉЕ СВОЈИХ БЛИЖЊИХ.

Slične vesti