Aktuelno

02 сеп

Наша школа богатија за још једну генарацију ђака првака

Септембар је месец који својим доласком увек носи неке новитете. Доноси нам јесен, понеку кап кише, неки пожутели лист са гране, неку нову песму, сећање на детињство и ону, добро познату нам песму о петлићу певачу…  Како год било, септембар је већ започео своје путовање. У то смо сигурни! Лако га препознајемо! Оглашава се увек на исти начин. Непогрешиво, сваки септембар долази, препознатиљиво, уз звук звона, који одјекује у свим школама. И овај септембар је такав!

Овај, 2. септембар 2019. године,  посебан је и непоновљив јер је у нашу школу дошла нова генерација ђака првака.

РАДУЈЕ СЕ ДАНАС ШКОЛА

БУДУЋИ ЈОЈ СТИЖУ ЂАЦИ.

СВИ ИХ РЕДОМ ПОЗДРАВЉАЈУ:

ДОБРО ДОШЛИ НАМ, ПРВАЦИ!

Обогатили су своје домове својим доласком на свет. Данас, обогатили су и нашу школу својим доласком код нас, у свој други дом. Они су наши најмлађи ђаци. Први пут су, данас, свечано и званично понели титулу ђака и као такви поносно стали пред своје учитељице и учитеље, већ спремни за још један нови животни степеник.

Стотину паметних  главица жељних нових знања, присуствовало је приредби организованој у њихову част,  у фискултурној сали наше школе. Важни и поносни, мудро су посматрили и помно пратили све речи добродошлице, упућених од стране директорке школе Снежане Ђорђевић, као и председника општине Здравка Младеновића. Да је школа заиста сјајна, забавна и лака, добили су као одговор од старијих ђака, који су им приредили овај свечани пријем. Скромним поклоном, у виду школског прибора, сваки ђак првак награђен је од стране Скупштине општине Баточина.

Са жељом да их срећа, радост и успех прате током школовања, а пријатељство остане оно што траје и оно што ће понети као највреднији поклон из ове школе, дочекали смо још једну генерацију првачића.

Добро нам дошли, драги прваци!

Slične vesti