Aktuelno

23 окт

Додела награда „Дајем глас за Угледни час“

У среду, 23. октобра, у Свечаној сали Прве крагујевачке гимназије организован је свечани скуп од стране Центра за образовање Крагујевац, са почетком у 19 часова.

Повод за организовање оваквог скупа била је додела награда најбољим учесницима конкурса „Дајем глас за Угледни час“. Међу награђеним учесницима, нашле су се и колегинице из наше школе, наставнице српског језика: Марија Милојевић, Ивана Ђуричковић и Биљана Мрдаковић, које су освојиле треће место за реализацију часа „Вашар у Тополи“ Добрице Ерића. Награђени час презентовале су Марија Милојевић и Ивана Ђуричковић, као пример добре праксе, пред присутним колегама из других школа у Првој крагујевачкој гимназији, уз несебичну подршку колега из наше школе.

Скупу је присуствовала и директорка школе Снежана Ђорђевић, пошто је Конкурсна комисија утврдила да је највећи број часова пристигао из ОШ „Свети Сава“ Баточина, те је, самим тим, изразила жељу да награди и нашу школу пригодним поклоном.

Награђени захвалницама за своје часове, послате на истоимени конкурс, добиле су и колеге: наставник географије Марко Илић, наставница историје Марија Караић, наставнице енглеског Катарина Басарић и Наташа Васић.

Очигледно је да се рад и квалитет вреднују и цене, што смо успели да покажемо и докажемо више пута, не само овом приликом. Несебична подршка, помоћ и усмереност свих нас запослених у ОШ „Свети Сава“, одраз су и самог успеха наше школе, која функционише као једна велика породица. На то смо јако поносни.

Slične vesti