Aktuelno

14 нов

,,2000 лопти за будуће асове”

Као спонзор Кошаркашког савеза Србије, ”Рода” је пројектом ,,2000 лопти за будуће асове” наставила са промоцијом спортских вредности међу младима. Суштина овог пројекта је да се гласовима који се додељују основним и средњим школама, у апликацији на веб страници Роде, одаберу школе са највећим бројем гласова, којима ће бити поклоњене ”Молтен” кошаркашке лопте.
Наша школа је узела учешће у овој акцији и заједно са наставницима, ученицима и родитељима успешно реализовала гласање и сакупила 1632 гласова.
Акција је конципирана на такав начин да пробуди у учесницима такмичарски дух и осећај заједништва у оквиру локалне заједнице кроз мотивисање првенствено ђака али и старијих, да сви заједно преузму иницијативу и помогну школама и младим надама. С обзиром на то да су ђаци, родитељи запослени у школи и остали учесници информације о акцији и позиве на учешће поделили са својим пријатељима на ФБ више од 100.000 пута, можемо закључити да је акције била више него успешна.
Представник “Роде” Станија Анђеловић доделила је лопте ученицима и наставницима физичког васпитања у сали за физичко васпитање у Баточини. Овом акцијом допунили смо фонд кошаркашких лопти и омогућили бољу реализацију наставе из кошарке.

Slične vesti